|
|
|
|
לאחרונה עבדתי בפיצ'ר שצולם בצפון, הסגירה מול המפיק בפועל הייתה יומית +שעות נוספות לפי התחשיב הרגיל(שעתיים ראשונות 150%,שלישית ורביעית 250% וכדו') המפיק בפועל ביקש שארשום את השעות ע"מ שנוכל לחשב את הכל בסוף העבודה. בסיום הצילומים הגשתי חשבונית בצירוף פירוט השעות הנוספות, המפיק החליט שאינו רוצה לשלם על השעות הנוספות בטענה שיצאו יותר מדי שעות למרות שאת כל השעות הנוספות אישר המפיק בפועל. השאלה -מה עושים? אני לא חבר באיגוד (לצערי)היות ואנשי רכב מצטלם,לוקיישן ומחנה עדיין לא מאוגדים. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
זה חוזה שבעל פה. אם נגיד סגרת עם הבייביסיטר שלך שאתה משלם לה 20 שקל לשעה, והיא עשתה 12 שעות, אתה לא יכול לבוא ולהגיד לה שהיא תקבל רק 200 שקל... |
|
|
|
|
|
|
|
|
אז מה אני עושה עכשיו- תובע?מפרק לא את ה...?משבית את שאר ימי הצילום שנותרו? הבעיה היא שאני לא היחיד שלא שילמו לו, מ ה ע ו ש י ם? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| תודה על המידע החשוב הזה |
|
| כתובת אינטרנט נלווית: | | תרגום | |
|
|
|
|
| בנספח להסכם נכתב "מחירי מינימום מומלצים" - מה הכוונה מומלצים? האם הסכומים פתוחים למשא ומתן מול איש הצוות? בנוסף, קיימים תעריפים של אקט מול הזכיינים. מה תופס? |
|
|
|
|
|
מחירי המינימום המומלצים - מפיק העובד עם חבר אק"ט לא יכול לשלם פחות מהסכום הנקוב אך במידה ובמשא ומתן נקבע אחרת, ניתן לשלם יותר.
לגבי השאלה השניה, במידה והנך עובד עם מי שאינו חבר אק"ט, אינך מחוייב למחירים האלו וניתן לשלם סכומים פחותים מכך.
בעניין התעריפים של אק"ט מול הזכּיינים, מחירי אק"ט תקפים רק בעבודה ישירה של אק"ט מול הזכיין. בהפקות שמבוצעות על ידי מפיק עצמאי תקף המחיר שנקבע בהסכם החדש שנחתם בין איגוד המפיקים לאק"ט.
משיב: מרק רוזנבאום באמצעות: עדיה אמרי אור |
|
|
|
|
|
אם כך - מהם מחירי המינימום הנוכחיים אליהם צריך להתייחס? אקט מפרסמים רק מחירים של הסכמים מול הזכיינים. ומה לגבי תעריפים שלא מופיעים בטבלה, כגון ע. צלם 1 וצלם 2? תודה, אסף |
|
|
|
|
|
| בהודעה הנושאת שם זה. שם מפורטים כל התנאים כולל תשובה לשאלתך האחרונה. |
|
|
|
|